Torreblanca no existeix per l'Ajuntament del Vendrell

Torreblanca no existeix per l'Ajuntament del Vendrell, com a mínim, aquesta és la sensació que tenim els veïns, per l'estat d'abandonament que pateix la nostra urbanització en tots els sentits: neteja, il·luminació, asfaltat, jardins, inundacions, entre tants altres.
No existeix un mínim d'interès en solucionar els nostres problemes.

La gestió de la neteja és realment vergonyosa. Sembla que s'ha agafat el costum de no netejar fins que arriben queixes dels veïns, fetes per diverses vies, ja siguin instàncies, trucades telefòniques, correus electrònics, o a les xarxes socials (Twitter o Facebook). És llavors quan solucionen el problema, però només provisionalment, ja que al més següent torna a passar el mateix, perquè no hi ha un calendari de neteja, i si n'hi ha, és del tot insuficient. Cal augmentar la freqüència d'actuació, sobretot pel que fa a la recollida del contenidor de poda, i la neteja de les males herbes que creixen a les voreres.  
Sr. Regidor, no volem que se'ns coli, com insinua vosté quan li truca algun veí, ni que vinguin a netejar només quan els cridem, volem un calendari de neteja eficaç, perquè no sigui necessari avisar l'Ajuntament. 

Pel que fa a la il·luminació, fa uns quants mesos que es van emportar dos fanals. Per si no ho recordan, estaven instal·lats, un al carrer de Maladeta i una altre al carrer de la Cadernera. Se'ls van dur després d'haver denunciat el seu mal estat, i mai més s'ha sabut d'ells. En el seu lloc deixat unes balises tapant els cables, esperem que els reposin el més aviat possible. També es va aprovar fa mesos la instal·lació d'un fanal nou al carrer Alps, però aquest mai arriba.
En quant als carrers, l'asfaltat de tots ells porta més de 15 anys sense renovar-se, de manera que el seu estat és lamentable, plens d'esquerdes, forats i "retalls". I el parc i els jardins, més del mateix, es netegen, com se sol dir "tarde, mal o nunca". Ha estat necessari twittejar fotos del seu deteriorament, i trucar al regidor perquè pintessin els vells gronxadors que ja haurien de canviarse i tallessin les males herbes (suposada gespa).

Per no parlar de problemes històrics, com la creació d'una entrada de vehicles des de la N-340, la parada de bus direcció Barcelona a la N-340, situada en el pitjor lloc possible, i sense il·luminació nocturna. 
S'aprova en el ple de febrer enviar una petició a Foment; i una altra a la Generalitat per solucionar aquests temes, i que sapiguem, a dia d'avui encara no s'han enviat. Tant costa fer això?  

L'informe dels mesuraments de sorolls fets al pasat desembre sembla haver desaparegut, per què encara no sabem el resultat. Les instàncies que anem entrant al SAC ni tan sols són contestades. I molt menys es soluciona el que en elles es sol·licita.

Per tot això, per desgràcia, la conclusió és que per al nostre ajuntament, Torreblanca no existeix.

Finalment, aprofitant aquest escrit, des de l'Associació, voldríem demanar a l'equip de govern, que s'abstinguin de fer comentaris quan se'ls truca per telèfon, com:

- "Els de Barcelona heu de anar-vos acostumant a les herbetes", o
- "Quan van comprar la casa ja sabien on es ficaven ", o
- "No coneixem cap Associació de veïns de Torreblanca "

Desacrediten amb força la figura de l'Ajuntament del Vendrell, i denoten el seu desinterès pels nostres problemes. Els hi recordem que l'IBI i altres impostos els paga tot aquell que tingui una propietat, sigui o no resident, i vostès tenen l'obligació de tractar a tots els ciutadans igual, i tenim la sensació que per aquest consistori nosaltres som ciutadans de segona.


PD: Com que una imatge val més que mil paraules, a continuació, posem algunes fotos del l'estat actual dels nostres carrers i jardins, realitzades pels veins i veines: 









1 comentario:

ROSA MARIA dijo...

Estem totalment oblidats!!!

Els carrers mal esfaltats, il.il·luminació pèssima, voreres no accessibles, cap tipus de neteja de matolls... i moltes coses més!!!
On estan les promeses de l'alcalde i dels seus regidors?
Per venir a reclamar vots i pagar impostos si estan,per la resta de coses no.
Ja està bé no??? Vergonya em faria tenir una urbanització abandonada com la teniu.
Respostes i resultats, JA!